въпрос

въпрос

Мнениеот edg » Сря Мар 10, 2010 11:55 am

Здравейте, Катя! Предварително благодаря за възможността да Ви задам въпрос.
Името ми е Ева и съм родена на 05.04.1967 г. Имам връзка с един мъж, Иван, 29.09.1960 г. и ситуацията в личен план и при двамата е доста объркана. От известно време започнах да се съмнявам в неговата искреност към мен. Какви са според Вас причините той да промени отношението си - проблеми, за които не споделя, нова връзка или вече отшумяли чувства към мен? Винаги съм си мислела, че сме се срещнали на точното време и място и по-точно в труден и за двамата момент, за да си помогнем за преодоляването на някои трудности в живота.Така ли е и имаме ли шанс да продължим връзката си? Благодаря Ви!
edg

Re: въпрос

Мнениеот kattiq » Сря Мар 24, 2010 4:44 pm

Здравей Ева,

Да, може да се съмнявате в него.

Той живее в собствен свят, винаги се чувства леко пренебрегван, разказва нещата около себе си така както на него му е угодно.

Просто го приемете такъв, какъвто е ...

Не задавайте много въпроси, когато реши той ще си каже всичко.

Катя
Задаването на некоректни и подвеждащи въпроси са на ваша отговорност!!!
kattiq

Мнениеот edg » Сря Мар 31, 2010 9:50 am

Ако добре Ви разбирам, Катя, Иван не е сериозен в чувствата си към и не ме обича достатъчно, така ли е? Благодаря Ви.
edg

Мнениеот kattiq » Сря Апр 07, 2010 7:05 pm

Здравей,

"Той живее в собствен свят, винаги се чувства леко пренебрегван, разказва нещата около себе си така както на него му е угодно."

Мисля, че доста добре съм описала, защо трябва да се съмнявате в него. Това не означава, че не ви обича, просто поставя себе си на първо място, макар и да не си го признава.

К.
Задаването на некоректни и подвеждащи въпроси са на ваша отговорност!!!
kattiq

Назад към Въпроси към ясновидката Катя