Годишен хороскоп 2017 ЛЪВ

Годишен хороскоп 2017 ЛЪВ

Публикувано на 28-11-2016 02:00 от Катя – Ясновидка в Други
Годишен хороскоп 2017 ЛЪВ

Подробен годишен хороскоп 2017 за ЛЪВ!

Нека да предложим по-детайлен анализ на годината за зодия Лъв. Има две причини за вашия успех през 2017 година. Първата е, че вашия елемент огън напълно си кореспондира с патрона на 2017 година – Огнения петел. Това съвсем естествено носи безкрайно много бонуси за вас. С други думи – предстои ви много положително време, плодотворни и незабравими моменти в личните връзки и професионален успех. Разбира се, при всеки отделен Лъв нещата ще се развиват по различен начин. Но по отношение на ментално – астрологическите тенденции, базирани на звездните влияния, вие ще имате една много положителна година – теоретично казано. И все пак монетата има две страни. Вие трябва да бъдете честни и стриктни, ако искате Огненият петел да бъде ваш партньор при всяко обстоятелство. Няколко главни периода се очертават за вас през новата година.

Първият период, започва в края на януари, на 28мо число и продължава до края на февруари 2017 година. Да, това е само един месец, но той може да се окаже много важен месец. Това е времето, през което ще успеете да си поемете дъх от работната сфера. Добре е да позабавите темпото и да не се впускате в много отговорни инициативи, добре е, ако може така да се изразим, да ‘’замразите’’ настоящите си проекти, ако това е възможно. Ако не го направите съществува огромен риск да загубите позициите, които сте си извоювали до момента. И все пак периодът дава индикации за добри успехи и резултати на работното място с умерени трудности. Във всеки случай добре организираното време в бъдеще ще ви донесе голям напредък спрямо опонентите ви. Между другото на любовния фронт всичко ще бъде спокойно. Събитията ще поемат един нормален курс.
С настъпването на месец март започва вторият период за зодия Лъв. Той ще се превърне в едно доста динамично време. Според това време Слънцето ще премине в много активна фаза, която ще ви тласне много силно напред. Това може да има изключително важно значение по отношение на живота и събитията за зодия Лъв. Но разбира се не бива в никакъв случай да губите себе си. Говорете, това е силната ви страна, старайте се да контактувате активно. В бъдеще няма да ви бъдат нужни каквито и да било маски. Пролетно – летният период спокойно може да се нарече време на заслужен успех – в кариерата, лично и надяваме се в духовен план. Именно за това за зодия Лъв 2017 година ще се окаже много важна година. Вие ще успеете да анализирате чувствата и желанията си през годината, за да можете да постигнете много повече.

Третият период започва в средата на Юни, по-точно във втората декада и продължава до третата декада на септември. По всяка вероятност периодът се очертава като динамичен. От една страна в работата, от друга страна в личните отношения. Ще ви се наложи да водите известни битки за да отстоявате позицията си. Но освен това, периодът се характеризира и с множество промени, повечето от които ще бъдат много приятни за вас. Нищо няма да направи обстоятелствата негативни за вас. Важното е вие самите да не пропуснете важен момент покрай динамиката на периода. Разбира се, способни сте да извършите много неочаквани за вас неща, така че бъдете на щрек и няма да има нищо неочаквано за вас. В личния ви живот периодът може да бъде леко напрегнат, а при някои представители да доведе до прекратяване на връзка. Но за щастие нещата бързо ще се изяснят, защото вие сте в състояние да вземете правилните решения и да водите преки дискусии като да се аргументирате много добре. Разбира се, това, което описахме до момента засяга само не семейните Лъвове. Нещата в семейството на онези от вас, които имат такова ще бъдат точно на обратната страна а монетата и всичко ще бъде много приятно и положително.

От началото на есента, следващият период за вас от 2017 година, работата ще продължи напред. Но личните отношения в момента ще бъдат на заден план. От първата декада на септември до края на октомври представителите на зодия Лъв отново трябва да запретнат ръкави и да утроят силите си. Сега ситуацията няма да бъде толкова динамична и напрегната, но вие не бива да се отпускате, защото петелът може да ви поднесе всякакви изненади. Въоръжете се и бъдете готови за битка с ясното разбиране за смисъла на живота. Въпреки, че не е характерно за вас, вие, скъпи Лъвове не бива са де съмнявате в собствените си силни страни. В този момент грешка може да доведе до неправилна преценка на способностите на съперника. Не позволявайте собствената ви нерешителност да обърка постигнатото до момента. Също така не бива през този период в никакъв случай да пренебрегвате близките си хора. Ще трябва сериозно да се поизпотите, за да можете едновременно да се справите с многото работа и да отделите достатъчно време на семейството и близките ви хора, но определено си струва да направите тази жертва!

Края на годината на петела – 15 февруари 2018 - е и последният период в годината за зодия Лъв. По причини, които не зависят от самите вас няма да имате достатъчно време през този период да завършите някои важни за вас самите неща. Но няма никаква причина да се плашите или паникьосвате, дори някой да те опита да окаже натиск върху вас. Както при предишния период, така и сега, е много важно да не се съмнявате в собствените си сили и способности. В противен случай ще се провалите. Но в сферата на личните ви отношения краят на 2017 година е може би най-добри ви период до сега. Абсолютна идилия в семейството, хармония с партньора, ще бъдете ръка за ръка и ще имате маса положителни моменти, които няма да забравите никога.

Бъдете щастливи, скъпи Лъвове! През 2017 година ще намерите липсващата частица, която ще завърши пъзела на щастието и ще ви донесе прекрасни моменти!
   


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация