Годишен хороскоп 2017 РИБИ

Публикувано на 28-11-2016 05:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 РИБИ

Подробен годишен хороскоп 2017 за РИБИ!

Като цяло годината на петела за зодия Риби се раздела на три периода. Първият период започва от самото начало на 2017 година и продължава до последната третина на март включително. Този период ще бъде качествен и динамичен, ще позволи да постигнете значими резултати както сега, така и в бъдеще. Освен това през този период ще действате съзнателно и последователно, ще бъдете в състояние да създадете солидна основа за проекти, които още не са планирани. На практика ще бъде добре да използвате високото си ниво на активност в максимална степен за видимите възможности. Ако нещо ви се вижда двусмислено или неправилно го отложете за друг етап. Вероятността да спечелите от лотария на този етап не е по-висока от обичайната. Добре е през този първи период да внимавате да не допуснете влошаване на ситуацията, особено в отношението с близките ви хора.

От началото на април до края на втората декада на август много от ключовите тенденции ще са се променили значително. Периодът лято-есен винаги е бил доста активен, но тази година обещава да бъде още по-активен и изпълнен с изненади за вашата зодия. Този период ще се превърне в крайъгълен камък по отношение на личните взаимоотношения. Вероятно доста нови контакти ще се появят за вас точно в този момент, но е важно да не се дистанцирате от хората, въпреки, че вътрешно много ще ви се иска да направите точно това. Вие сами ще разберете това, когато от един напълно случаен разговор ще излезе нещо, което може да се сравни със спасяване на живот. Ще сте в състояние да излезете победители от всяка ситуация. Новите приоритети ще се окажат истина. Някои от новите контакти ще бъдат много краткотрайни и не си заслужава да им обръщате внимание.

От септември 2017 до 15 февруари 2018 година започва същинската ви работа, уважаеми Риби, затова оставете на страна през този период личните си отношения. Макар, че това не бива да се приема съвсем буквално. И все пак ако сте изпълнител, не забравяйте, че инициативата ще е полезна за вас в минимална степен. Ще получите повече помощ с бързина и умение да се адаптирате бързо към променливите условия. По-добрата позиция е точно зад ъгъла! Действайте според ситуацията и звездите ще бъдат на ваша страна през 2017 година! За онези, които са на управленски позиции или имат собствен бизнес пътят ще бъде много успешен. С изненада ще откриете, че способностите ви за значително по-големи отколкото си мислите, така че направете необходимото за да повдигнете тонусът, активността и динамиката в живота си. Точно в този момент Огненият петел ще бъде максимално лоялен към вас. Разбира се всичко трябва да става постепенно, за да не подплаши „птичето, кацнало на рамото“ ви. Трябва да стигнете края на 2017 година не само с чувство на постигната отговорност, но и напълно определени планове, които изискват усилия за реализирането си.  Но това ще е по-късно. Сега е важно да се разбере, че близкото бъдеще носи само много положителни тенденции.

Като цяло 2017 година ще завърши успешно във всяко отношение, независимо дали за вас самите Риби отговаря на духовните ви потребности. Независимо от това, вие ще успеете да подобрите финансовото си положение, ще получите нови приятели и добри познати. Действате според обстоятелствата и поемате отговорност за себе си, когато това е необходимо. Не се страхувайте да поемате рискове, но не рискувайте ако не сте подготвени за последствията.

Желая ви щастие и радост в настъпващата нова 2017 година!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация