Овен

ОВЕН

(21. III - 20. IV)
Девиз: “Аз съм”
Елемент: огън
Планета: Марс
Цветове: наситено червено
Камъни: рубин
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Лъв, Стрелец
Цвете: здравец
Силни страни: точни науки (математика, физика), политика
Възможни здравословни проблеми: глава, зъби

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Годишен хороскоп Овен

2014-01-01Годишен хороскоп за зодия Овен 2014г

Съдбовна ще се окаже за вас 2014-а във всички житейски направления. Желанието ви за развитие и за откриване на нови делови, материални и лични възможности ще има решаващо значение за постигането на отлични крайни резултати. Имайте предвид, че сами трябва да направлявате живота си, дори и да ви бъдат правени предложения за улеснения. На пръв поглед помощта на други хора може да ви изглежда като избавление, но съществува напълно реална опасност да съжалявате, че сте допуснали външно вмешателство. Сложете под контрол огнения си темперамент, тъй като рискувате да загубите много, а не да спечелите. Това, което е истина за вас, може да не изглежда така за хората в прякото ви обкръжение. Толерантността ще ви помогне да избегнете редица трудни ситуации, в които, ако реагирате така, че да запазите своя и на отсрещната страна интерес, то със сигурност ще бъде по-лесно да постигнете целта си. Старайте се да имате реална представа за хората, които ви заобикалят в професионален и в личен план. Важно е да бъдете добри психолози, за да предугаждате нагласата на отсрещната страна. Не страдайте твърде дълго за загубено партньорство, приятелство или познанство, защото всеки човек има причина да влезе и да си тръгне от живота ви. Научете ценното и продължавайте смело напред! Укрепете вярата си в моментите, когато не сте сигурни как да реагирате на едно или друго предизвикателство, което съдбата ви отправя. В случай че усетите сериозен натиск върху себе си, то може би по-добрия вариант е да смените тактиката! Късметът ще бъде на ваша страна, като най-ясно ще усещате това в миговете, когато смятате, че се намирате в задънена улица.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

Още с настъпването на 2014 година много от вас ще се чувстват под сериозен натиск по отношение на ангажименти, които не сте успели да приключите през изминалата 2013. Добре е до края на януари да спазите поето обещание към началник, клиент или делови партньор, за да си спестите множество главоболия в бъдеще. Обмисляйте внимателно решенията, които възнамерявате да вземете в делови и в материален план. През февруари и март пъдете негативните мисли, тъй като те ще спъват инициативността ви в професионалната сфера. Работете при отлична организация, като подбирате хората, с които споделяте новите си идеи или намерения! В края на март и началото на април част от вас ще инвестират в недвижимо имущество. Успехът на това начинание ще определя как да разпределите финансите си, за да не се окажете в затруднение в края на април–началото на май. В случай че вземете всички необходими мерки, определено още към юни ще почувствате, че финансовото ви положение ще бъде многократно по-добро от изминалата 2013. Очаквайте известни сътресения на работното си място през юни! Моментът може да се окаже ключов за много от вас, които са решили да кандидатстват за нов пост или ново работно място. Имайте нагласата, че в живота ви нищо не е окончателно до момента, в който вие не решите, че е се е превърнало в такова. Внимателно подбирайте партньорите и подчинените си през юли. Не допускайте твърде бързо до себе си хора, които не сте успели да проверите с времето. Отложете почивката и се заловете здраво за работа, тъй като още преди края на юли ще ви бъдат предоставени златни възможности. През август обсъждайте въпросите, които смятате за проблем, и не допускайте да бъдете изпреварени от конкуренцията. В края на август–началото на септември моментът е подходящ да намалите темпото на работа и да се заемете с планиране на предстоящите си инициативи и с анализиране на вече изживяното от вас. Около средата на септември се фокусирайте върху делата, които могат да ви осигурят значителен просперитет в професионално и в материално отношение. През октомври–ноември не влизайте в конфликт с високопоставени особи или с институции. Оглеждайте до най-малка подробност документите, които по някакъв начин се отнасят до финансите или до работата ви. През декември не предприемайте нищо крайно в делово отношение!

ЛЮБОВ

Любовта ще владее мислите ви през цялата 2014 година. Семейните ще преосмислят чувствата, които изпитват към партньора си, а несемейните ще вземат съдбовното решение за трайно обвързване още преди средата на годината. С настъпването на 2014 е важно да изчистите недоразуменията, съществуващи в отношенията ви с интимната половинка. В случай че нещата не вървят, не се колебайте да сложите край и да търсите щастието си другаде. Самообвиненията и липсата на достатъчно обич може да вгорчат всеки дълготраен брак, особено ако не се основава на приятелство, разбирателство и уважение! Не се поддавайте на импулсите си през лятото – много по-бързо отколкото предполагате ще има последствия от тези прояви. В края на август – септември ще се наложи да отделите достатъчно време за възрастен член на семейството. В този отрязък от време моментът ще бъде подходящ и да осъществите поредица от пътувания с цел отдих. През есента ще се наложи успешно да балансирате между служебното и личното, тъй като близките ви заслужено ще недоволстват от това, че постоянно ви липсва свободно време! Стремете се да обсъждате открито въпросите, които не ви дават покой, и заедно с партньора си да намирате логично разрешение на съществуващите проблеми. Част от самотните представители от знака ще поставят ново начало в любовта през ноември, когато бурните емоции ще определят цялостно ритъма ви на живот. Декември е подходящ за пътувания, развлечения и приятни занимания. Засилете социалната си активност, като създадете нови познанства и приятелства.

ЗДРАВЕ

В здравословно отношение не ви очакват неблагоприятни аспекти през 2014, ако следвате целесъобразен начин на живот и не сте имали сериозни оплаквания и заболявания, които да са възникнали през изминалата 2013 година. Имайте предвид, че болежките ви чувствително ще се задълбочат в края на зимата – началото на пролетта, когато задължително ще трябва да направите профилактични прегледи и изследвания. Постарайте се през летните месеци да не допускате повишеното ниво на стреса да нанесе сериозни поражения върху стомаха, нервната система и гръбначния ви стълб. Стремете се в този отрязък от време да се отдавате на отпускащи и релаксиращи занимания, които ще укрепят надеждата у вас и ще ви избавят от вътрешното напрежение. През есента се пазете от случайни наранявания и е добре да не допускате натрупване на излишни килограми!

 

Източник: http://www.edna.bg


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София
13-09-2014 06:00
Ясновидката КАТЯ прием в гр. София

Дати: 15-16-17.09.2014г. 25-26.09.2014г. Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...


Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп
08-05-2014 10:00
Вашият късмет през 2014 според Китайския хороскоп

ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Да останете в готовност за работа това е важно, когато става дума...


Лунен календар 2014 година
02-05-2014 11:00
Лунен календар 2014 година

        ЯНУАРИ 01 януари 2014 13:15 сряда - новолуние 08 януари 2014 05:40 сряда - първа четвърт 15...


Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ
25-04-2014 10:00
Здравен хороскоп за Годината на КОНЯ

        ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 " Изгарянето на масло в полунощ" е фраза, с която...


Китайски любовен хороскоп 2014
24-04-2014 10:00
Китайски любовен хороскоп 2014

                ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Тази година наблягате на...