Овен

ОВЕН

(21. III - 20. IV)
Девиз: “Аз съм”
Елемент: огън
Планета: Марс
Цветове: наситено червено
Камъни: рубин
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Лъв, Стрелец
Цвете: здравец
Силни страни: точни науки (математика, физика), политика
Възможни здравословни проблеми: глава, зъби

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

хороскопи

гадания

магия

 

Акумулатори за мотори

Евтини коли под наем

Гуми и акумулатори

Офис консумативи онлайн

Ескейп стая

Ръчно изработени уникални подаръци

Ескейп стаи в София

Тягови акумулатори

Касови апарати

 

 

Годишен хороскоп Овен

2016-01-01Годишен хороскоп за зодия Овен 2016г

За представителите на зодия Овен 2016 година ще бъде хармонично и балансирано време.

Въпреки това Марс ще повлияе отрицателно на някои представители на тази зодия. Но както се казва – един Овен бие друг, за да пробие стената. Затова през 2016 звездните тела ще извършат нещо подобно за да ви осигурят успешна година, разбира се, не без нюанси. Първо трябва да обърнем внимание на факта, че Слънцето няма да бъде особено силен сътрудник, ако това беше различно ситуацията щеше да бъде просто фантастична. Марс ще бъде в опозиция, но Венера ще се яви като помощничка на представителите на зодия Овен, но ние можем само да гадаем в какво точно ще се изрази тази помощ. Все пак става ясно, че от тук произхождат много положителни аспекти, но какви точно е трудно да бъде предсказано.


Основен хороскоп 2016 за зодия Овен

Интервалът от началото на януари до края на март 2016 ще бъде за вас нещо като опитно поле. В този период вие ще търсите усилено нещо, но това няма да е само в областта на работата или дома, а някакъв вътрешен стремеж. Разбира се една такава ситуация може лесно да се превърне в депресия, но вие не бива да го допускате, това състояние няма никакъв смисъл. Някои представители ще преодолеят състоянието по-бавно, други по-трудно, трети най-бързо. Тази трета категория от зодия Овен ще бъде най-ефективна през периода. Като цяло тази ситуация за някои от вас може да се превърне в начало на нов бизнес. Оценете значимостта на възможните промени. Разбира се всичко зависи от самите вас, от целите ви и комбинацията между воля и постоянство.

Според прогнозата на хороскопа периодът от ранния април до средата на юли 2016 година ще бъде дестабилизиращ, нееднозначен етап от живота. Въпреки, че през първото тримесечие на годината представителите на зодия Овен безмилостно ще търсят себе си, не може да се каже, че успехът в тази област ще донесе мир. През пролетта и началото на лятото, Овните ще бъдат силени и уверени в себе си. Ще се наложи да се справите с някои непредвидени ситуации от финансово естество. Тъй като всичко в този свят е обвързано с парите, не е трудно да си представим, че финансовите проблеми се пренасят върху всички аспекти на живота на красивите създания, свързани с елемента огън. Този път Овните ще оцелеят с минимални загуби. Не трябва да се мисли за почивка, сега не е време за това, защото почивката  многократно увеличава риска от загуби, каквито претърпяхте през последните няколко години. Всъщност, вие сте тук, за да помогнете на приятелите си. Слушайте съветите на близки приятели, без да бързате, претеглете плюсовете и минусите преди да вземете решение.

От втората половина на юли до края на септември 2016 година представителите на зодия Овен най-после ще си починат.Всички обрати ще останат в миналото.Издигат се толкова впечатляващи нови събития, че всичко ще бъде сравнително ясно. Този, макар кратък жизнен етап, ще бъде за зодия Овен много обещаващ по отношение на началото на една нова връзка. Трябва да се разбере, че всяко решение, което взимате  е правилно. Ако един човек действа в съответствие със съвестта си, стои зад сетивата на волята на разума, неговото решение едва ли е несправедливо. Принципът на по-малкото зло, е най-новата глупост, която въпреки, че има някои наченки на реалност, в действителност, често води до лицемерие. Така, че не слушате другите, следвайте сърцето си, каквото и да казва то. Важно в този период - това е вашата вътрешна хармония. Само внимавайте с чувствата на тези, които са скъпи за вас, не ги лъжете и не проявявайте лицемерие.

Октомври-Декември 2016 ще бъде спокоен период, но Овните все още ще имат дилеми за разрешаване. На първо място годината приключва и много хора се стремят да действат с максимум усилия за да свършат възможно най-много. Такава стратегия обаче в този момент не ви е необходима, защото влиянието на Марс ще ви донесе повече негатив ако предприемете тази стратегия. В края на годината представителите на зодия Овен по-добре да обърнат внимание на семейното огнище и личните въпроси, а не на работата. Това е правилният избор за вас, който ще спести енергия и ресурси и ще разкрие пред вас нови възможности, за които не сте и подозирали.

 

Хороскопът за Овенът 2015 предсказва, че тази година ще ви донесе много промени. Докато си мислите, че всичко тече по план, някой друг може да има различна идея. Дръжте очите си отворени за да избегнете саботаж срещу вас.

Хороскопът за 2015 вещае още, че настъпват слънчеви дни по отношение на вашите финанси. Възможностите много скоро ще се появят, по-скоро отколкото вие очаквате. Звездите ви съветват да бъдете готови за тези възможности.

Кариерата ви прави завой. Посоката на завоя зависи от вашето усърдие. Вашият любовен живот ще бъде по-добър отколкото си мислите, но не приемайте този „меден месец“ за даденост.

Здравен хороскоп 2015

Като цяло 2015 година  ще бъде добра за вашето здраве. Няма за имате сериозни проблеми, освен ако не страдате от някакво старо заболяване. Ако ви се наложи да използвате лекарство, стремете се да благославяте оздравяването си. За по-добра концентрация звездите препоръчват за вас да практикувате йога и медитация. Това ще ви донесе ентусиазъм, препоръчително е да посещавате различни места за релаксиране. Шофирайте внимателно.

Вашият късмет през 2015

Тази година, както и миналата година вие сами сте си били късметът, с вашия чар и обаяние, и не само късмет, но и най-големият си враг. С вашите действия – хаотични, понякога импулсивни, под влияние на планетата Уран, добрите идеи малко изпреварват подходящото време за реализация. Имате моменти, когато всичко, до което се докоснете става златно, имате и моменти, в които съжалявате дълбоко за всичко. Вашият късмет се състои в това да използвате момента и да не чакате да дойде „по-добро време“, което всъщност никога няма да дойде, защото най-доброто време е сега!


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Годишен хороскоп 2017
01-01-2017 00:10
Годишен хороскоп 2017

Подробен годишен хороскоп 2017 за ОВЕН! Представителите на зодия Овен през 2017 трябва да насочат своите...


Любовен хороскоп 2017
01-01-2017 00:05
Любовен хороскоп 2017

Любовен хороскоп 2017 - Овен Любов 2017 – година на любовта за всички представители на зодия...


Годишен хороскоп 2017 - ОБЩ
01-01-2017 00:02
Годишен хороскоп 2017 - ОБЩ

Общ годишен хороскоп 2017 за ОВЕН! За зодия Овен 2017 е на прага на своето бъдеще. Изключително важна година...


Любовен хороскоп  2017 – Риби
09-12-2016 05:30
Любовен хороскоп 2017 – Риби

Представителите на тази зодия ще бъдат по-емоционални от всякога. Ще общувате открито и по този начин ще...


Любовен хороскоп  2017 – Водолей
09-12-2016 05:00
Любовен хороскоп 2017 – Водолей

Необвързаните представители на тази зодия ще се радват на голямо внимание от страна на противоположния...